Adres: Kade 26, Oudenbosch

*gratis parkeren mogelijk

 

Reactie plaatsen

Reacties

Melissa Van kuijk
10 maanden geleden

Hoi, weten jullie een goede lactatiekundige? Deze zit niet in jullie gebouw toch volgens mij? Groetjes Melissa

Sam Rodriguez Baby's Bliss
een jaar geleden

Beste maVieve team,

Ik ben Sam moeder van 3 kindjes & babymassage docent. Ik ben bij jullie terecht gekomen via Joelle van de Vreede. Zij geeft bij jullie zwangerschapscursussen en ze was vol lof over jullie. Nu vroeg ik me af of jullie nog plek hebben voor een babymassage docente. Een cursus bestaat bij mij uit 4 lessen en duren ongeveer 1,5 uur. Mijn website is nog niet af maar op instagram @babysbliss.nl kan je al wel zien wie ik ben en de sfeer van Baby's Bliss voelen.

Ik hoor graag van jullie!
Liefs Sam
Baby's Bliss

Columbus Gocher
een jaar geleden

*INFO SERVICE EXPIRATION FOR mavieve.nl

Attention: Accounts Payable / Domain Owner / contact | navieve.nl

Your Domain: www.mavieve.nl
Expected Reply before: Jan 23, 2023.

This Notice for: www.mavieve.nl will expire on Jan 23, 2023.*For details and to make a payment for mavieve.nl services by credit card:

Visit: https://whats-ip.com/?web=mavieve.nl


01232023164114041 630 12 64

Mieke van Zelst
2 jaar geleden

Hallo
Ik ben levensmiddelentechnoloog en heb jarenlang producten ontwikkeld in de voeding. Momenteel volg ik de opleiding tot leefstijlcoach gewichtsconsulente en burnout coach ik verwacht de opleidingen eind dit jaar begin 2023 afgerond te hebben. Het idee is praktijk aan huis te gaan doen of bv bij jullie. Het lijkt een mooie aanvulling op jullie huidige aanbod. Ik hoor graag of daar voor de toekomst mogelijkheden zijn.

Marlijn van Belzen-Hendriksen PMTbyMarlijn
2 jaar geleden

Mijn aandacht werd gewekt toen ik jullie slogan op jullie nieuwe pand zag staan. Geboorte Gezin en Jij. Als psychomotorisch therapeut en praktijkhouder zie ik mijn praktijk als aanvulling in jullie zorgcentrum onder de noemer ‘Jij’. Prachtig ook om te zien dat psychomotorische therapie ook als behandelaanbod genoemd wordt onder psychologie. Hebben jullie nog ruimte in jullie zorgcentrum voor een psychomotorisch therapeut?
Met vriendelijke groet,
Marlijn

Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar mijn site: www.PMTbyMarlijn.nl